OVER ONS

Wie zijn wij ?

Nieuwbouwappartement kopen : van plannen tot afwerking

Vuylsteke Construct nv is de nieuwe naam van V&V Construct (opgericht in 2002). Wij zijn projectontwikkelaars pur sang. We kopen, plannen, coördineren onze onderaannemers, organiseren de verkoop van woonprojecten en begeleiden onze klanten bij alle stappen van de aankoop van hun nieuwbouw appartementen. We kiezen bewust voor goede locaties waar we onze nieuwbouw appartementen te koop kunnen stellen, correcte aannemers, hedendaagse architectuur en hoge kwaliteit, zowel qua materialen als qua afwerking, opvolging en uitvoering.

Geen financiële risico’s

Vastgoed te koop zonder financiële risico’s

Bij ons is uw nieuwbouw appartement te koop op plan. We werken onder de waarborg van de “Wet Breyne”, die de voltooiing van het project garandeert door een 100%-bankwaarborg. Zodra uw verkoopovereenkomst getekend is, bent u beschermd tegen prijsstijgingen door inflatie, stijging van de kostprijs van materialen en lonen, etc… U tekent namelijk een contract met vaste prijs. Zekerheid inbegrepen.

Onze uitvalbasis

Koop uw appartement bij ons

Wilt u een nieuwbouw appartement kopen ?
Sinds januari 2015 vindt u ons in de Condédreef 91 in Kortrijk. Van daaruit sturen we voortaan onze werven aan. Kom gerust eens langs, u bent er meer dan welkom.