Biesbekepark | Deerlijk – Beverenstraat 22 – Biesbeke 1

NIEUW : VERLAAGD BTW-TARIEF BIJ AANKOOP APPARTEMENT:
Vuylsteke Construct heeft appartementen te koop in Biesbekepark, in het centrum van Deerlijk. En goed nieuws: sinds 1 januari 2021 kan je als koper genieten van een verlaagd btw-tarief.  De nieuwbouwappartementen kunnen aangekocht worden aan 6% in plaats van 21% btw.  Eén van de belangrijke voorwaarden is dat je het appartement zelf gaat bewonen en dat het je enige woning is. Graag meer info hierover? Lees hier meer over het gunstige btw-tarief of mail naar sarah@vuylstekeconstruct.be.
Hoogwaardig woonproject:

15 nieuwbouwappartementen te koop in hartje Deerlijk. 

Na het slopen van de bestaande bedrijfsgebouwen in Deerlijk (textielfabriek Verstraete – Verbauwhede) kwam een grote open ruimte, met zicht op het groen van het achterliggende Neunkirchenplein, vrij.


Vastgoed te koop

Blok A, een project met 15 nieuwbouw appartementen en 1 handelsruimte met oppervlaktes variërend van 50m² tot 126m². De appartementen zijn volledig afgewerkt met moderne keuken, badkamers met inloopdouche en dubbele wastafel, kwalitatieve keramische tegel of half-massief parket. De appartementen zijn onmiddellijk bewoonbaar. Op heden zijn nog slechts 4 afgewerkte appartementen te koop.

De nieuwbouwappartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en een zonnig terras. Er zijn drie gelijkvloerse appartementen met terrassen van 62m² of 43m² waarvan nog slechts 1 te koop.  Het 1ste verdiep bestaat uit 4 appartementen maar deze zijn verkocht.  Op het 2de verdiep zijn vijf appartementen waarvan nog 3 te koop.  Op het 3de verdiep is er nog 1 heel gezellig appartement te koop. 

De handelsruimte op het gelijkvloers werd een mooie diëtistenpraktijk. Welkom Griet Duchi!

Nieuwbouwappartementen te koop met parking

In de ondergrondse parking worden 15 privé-bergingen, een ruime fietsberging en 16 parkeerplaatsen of garageboxen voorzien. Voor elk wat wils.


De folder van het project kan hier bekeken worden. 

Ligging

Biesbekepark ligt in centrum Deerlijk

 

8540 Deerlijk – Beverenstraat 22 – Biesbeke 1

Biesbekepark is een stadsinbreidingsproject in het hartje van Deerlijk. Het hoogwaardig woonproject  is gelegen tussen de Beverenstraat en het Neunkirchenplein. Vlakbij de bibliotheek en het sportcentrum. Er zijn twee ingangen, langs de Beverenstraat 22 en in de grote doorgang met adres Biesbeke 1.

Lastenboek/meer info

Wenst u graag het lastenboek van dit project te ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bezorgen het u per mail. 

  Galerij

  Interieur en keuzes

  Wenst u te weten hoe er afgewerkt wordt? We nodigen u graag uit in het gelijkvloerse modelappartement.

  Immo kopen rechtstreeks van de bouwheer.
  Interesse om een nieuwbouw appartement te kopen in Deerlijk ? Contacteer ons voor een bezoek aan de appartementen : 056/21 21 11.

  Verkoop en info

  Tel kantoor: 056/21 21 11

  Sarah: 0473/296693

  sarah@vuylstekeconstruct.be

  Plannen

  Prijzen

  Vanaf € 165.000* tot € 270.500*
  *excl. kosten

  V: verkocht

  K: te koop

  Architect

  Cottreel - Debrabander
  Rijselstraat 76A - 8900 Ieper
  Tel. & fax: 057 20 08 32

  Projectpartners

  Blijf op de hoogte!