Biesbekepark | Deerlijk – Beverenstraat 22 – Biesbeke 1

Hoogwaardig woonproject:

15 nieuwbouwappartementen te koop in hartje Deerlijk. 

Na het slopen van de bestaande bedrijfsgebouwen in Deerlijk (textielfabriek Verstraete – Verbauwhede) kwam een grote open ruimte, met zicht op het groen van het achterliggende Neunkirchenplein, vrij. Bibliotheek, sportcentrum en centrum liggen er op wandelafstand.


Vastgoed te koop

Blok A, een project met 15 nieuwbouw appartementen en 1 handelsruimte met oppervlaktes variërend van 50m² tot 126m². De appartementen zijn volledig afgewerkt met moderne keuken, badkamers met inloopdouche en dubbele wastafel, kwalitatieve keramische tegel of half-massief parket. De appartementen zijn onmiddellijk bewoonbaar.

De nieuwbouwappartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en een zonnig terras. Er zijn drie gelijkvloerse appartementen met terrassen van 62m² of 43m² waarvan nog slechts 1 te koop.  Het 1ste verdiep bestaat uit 4 appartementen maar deze zijn verkocht.  Op het 2de verdiep zijn vijf appartementen waarvan nog 4 te koop.  Op het 3de verdiep zijn nog 2 appartementen te koop waarvan één met een zuidgerichte terras van 49m².

De handelsruimte op het gelijkvloers werd ondertussen een mooie diëtisten praktijk. Welkom Griet Duchi!

Nieuwbouwappartementen te koop met parking

In de ondergrondse parking worden 15 privé-bergingen, een ruime fietsberging en 16 parkeerplaatsen of garageboxen voorzien. Voor elk wat wils.


De folder van het project kan hier bekeken worden. 

Ligging

Biesbekepark ligt in centrum Deerlijk

 

Deerlijk – Beverenstraat 22 – Biesbeke 1

Biesbekepark is een stadsinbreidingsproject in het hartje van Deerlijk. Het hoogwaardig woonproject  is gelegen tussen de Beverenstraat en het Neunkirchenplein. Vlakbij de bibliotheek en het sportcentrum. Er zijn twee ingangen, langs de Beverenstraat 22 en in de grote doorgang met adres Biesbeke 1.

Lastenboek/meer info

Wenst u graag het lastenboek van dit project te ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bezorgen het u per mail. 

Galerij

Interieur en keuzes

Wenst u te weten hoe er afgewerkt wordt? We nodigen u graag uit in het gelijkvloerse modelappartement.

Immo kopen rechtstreeks van de bouwheer.
Interesse om een nieuwbouw appartement te kopen in Deerlijk ? Contacteer ons voor een bezoek aan de appartementen : 056/21 21 11.

Verkoop en info

Tel kantoor: 056/21 21 11

Sarah: 0473/296693

sarah@vuylstekeconstruct.be

Plannen

Prijzen

Vanaf € 165.000* tot € 270.500*
*excl. kosten

Architect

Cottreel – Debrabander
Rijselstraat 76A – 8900 Ieper
Tel. & fax: 057 20 08 32

Projectpartners

Blijf op de hoogte!